Магазини

IBIZA



Студія засмаги «IBIZA»
- це найсучасніші технології в соляріях екстра класу Q-med! Останні інноваційні розробки та чудовий дизайн соляріїв марки Q-med - це синоніми максимального комфорту і розкішної засмаги, про який ви могли тільки мріяти. Моментальний загар і сонячний макіяж від That’so - ще одна новинка, яку пропонує студія засмаги «IBIZA». Це унікальна можливість бути з Сонцем на «ти».

Відвідати студію засмаги «IBIZA» - означає зарядитися теплом і енергією щедрих променів сонця в будь-який час року. прийшовши в «ІБІЦУ» ви дізнаєтеся, що таке справді гостинний підхід, турбота і увага. Для кожного нашого гостя ми підберемо індивідуальну програму засмаги, враховуючи особливості Вашої шкіри і, звичайно, Ваші побажання.

Наші пропозиції для Вашого сліпучого засмаги:

№1 Ви готові до гарантованого задоволення від неперевершеної краси і потужності, що дає винятковий загар? Тоді ми рекомендуємо елегантний і стильний солярій Q-med 50-200 High performance. Якщо ви готові залишитися з ним наодинці і відчути 50 сонячних поцілунків по 200 ват, ви захочете повертатися до нього знову і знову. Адже тільки з ним ви отримаєте чарівний розкішний загар.

№2 Чи готові до руху і сонячного настрою? Тоді Вам пора в Qmed Body Wave! Разом з 50 променями чарівного сонця по 180 ват, ми раді запропонувати Вам унікальну систему «Bodywave». Всього за кілька хвилин з інноваційної запатентованою системою «Bodywave» ви отримаєте загар в 3 рази інтенсивніше звичайного при цьому одночасно ви можете вибрати одну з трьох програм:

      - Антицелюліт
      - Схуднення
      - Тонізація м'язів

Вперше в світі досягнута мета, в якій поєднані концепції: досягнення красивого природного засмаги, формування досконалого тіла і отримання релаксації. Вона досягнута шляхом об'єднання ефекту від вібраційного системи BodyWave із сучасною високотехнологічною системою засмаги - соляріїв Qmed.

№3 Миттєва засмага That’so - це перший і єдиний спосіб, який може надати Вам сяючий вигляд, як після "сонячних обіймів", без закупорки пір, залишаючи Вашу шкіру природно прекрасним! Ваша шкіра виглядає засмаглою і здоровою всього через 6 секунд! Тримається до 6 днів! Доглядає за шкірою і володіє омолоджують властивостями!

№4 Професійна косметика для засмаги в солярії TM Australian Gold і Devoted Creations забезпечать моментальний і шикарно темний відтінок засмаги клієнтам з будь-яким типом шкіри. Завдяки натуральним компонентам, що входять до складу лосьйонів, Ви отримаєте не тільки чудову засмагу, а й зміцните життєву силу Вашої шкіри!

Бажаєте стати постійним гостем Сонця? Тоді разом з абонементами в студії засмаги «IBIZA» Вас чекають приємні сюрпризи. Це безкоштовні хвилини, знижки до 50%, різні подарунки та можливість брати участь в наших акціях. Ми дбайливо зберігаємо історію Ваших відвідин, тому Ваші накопичувальні знижки завжди залишаються з Вами!

Студія засмаги «IBIZA» - за здоровий загар, при якому Ви дійсно отримуєте розкішний, золотистий відтінок шкіри!


тел. (056) 789 44 85
 
 
© 2021 Торговий центр «Арбат» вул. В.Мономаха, 5
м. Дніпро
Україна, 49000
телефон: (056) 745-61-57
ел. пошта: info@arbat.dp.ua
Дизайн — Євген Банних
Розробка — Artmedia Adv.